Блог

Олимпия Футбол Клуб

Напоследък времето, което отделяме, за да покажем нашата работа, е твърде малко. И тъй като вярваме, че най-силният ни капитал са нашите клиенти,  решихме те да говорят . Не за нас, а за себе си. Техните успехи са нашата стъпка напред, тяхната добра дума и препоръка, означават доверие. Затова в кратка поредица, ще ви покажем хората, които избират нас.

Тематично със Световното първенство по футбол…,представяме ви Олимпия Футбол Клуб. По името ще познаете с какво се занимава клубът. 🙂 Рисуване за деца 😀 Футбол, разбира се. Детска футболна школа. Най-добрите в София? Не само в София, те са най-добрите в областта си.  И не защото ние работим с тях. Както винаги, всичко започва с хората, с треньорите… Те са млади специалисти, които не спират да учат. Развитието им е подплатено с посещението на едни от най-добрите европейски школи и треньорски програми. Те умеят да мотивират децата, да изискват усърдие и дисциплина, и най-важното – треньорите са образец на поведение за децата.

Повече за Олимпия ще разберете от нашето видео, както и от техния сайт: www.olimpiafc.com.

За снимките специално благодарим на Tsenka Dimitrova Photography

 

Маркетингов помощник

Създадохме нашата страница и този блог, водени от убеждението, че за да успее една фирма, е необходимо на първо място тя да изгради положителен образ в средата, в която работи. #Маркетингът ще Ви помогне в тази отговорна задача, като създаде система от свързани елементи, които функционират заедно като един организъм.

1Маркетингът създава отношението и усещането за марката сред своята аудитория – служители, клиенти, партньори, конкуренти…Маркетингът създава връзката с продукта и марката Ви.